Introduktion

Brænder du for naturvidenskab med fokus på fysiologi, anatomi og bevægelse, sundhedsvidenskab og medicin eller fødevareproduktion. På Sundhed og idræt fokuserer vi på bioteknologi og idræt. Vores legeplads er laboratoriet, hvor vi undersøger, eksperimenterer og sætter naturvidenskabelige arbejdsmetoder på spil i praksis.

Kom til Infoaften den 8. januar kl. 19-21.
Læs mere her

Bioteknologi handler om, hvordan biologiske systemer kan udnyttes teknologisk. Faget giver et solidt teoretisk grundlag inden for spændende emner som: kroppens opbygning og funktion, genetik og genteknologi, sex, stoffer og steroider, naturen og dyrs fantastiske tilpasninger til overlevelse i ekstreme miljøer. Vores legeplads er laboratoriet, hvor vi undersøger, eksperimenterer og sætter naturvidenskabelige arbejdsmetoder på spil i praksis.

I Idræt bevæger vi os gennem en bred vifte af idrætsdiscipliner og træningsformer: spil med bold og ketcher, vandaktiviteter og friluftsliv, teambuilding og mental træning, styrke og kondi. Du får god brug for din biologiske viden og lærer om idræt i et sundhedsmæssigt og kulturelt perspektiv.

Fakta

Det taqer 3 år at gennemføre en HTX.

Der går omkring 180 elever på Kold Tekniske Gymnasium. Der er lige mange drenge og piger.

Biologi C, Samfundsfag C, Kommunikation/ IT C, Idehistorie B, Engelsk B, Fysik B, Kemi B, Teknologi B, Matematik B, Dansk A, Teknikfag A

Innovation C, Filosofi C, Idræt C, Tysk C, Biologi B, Kemi A, Matematik A, Engelsk A, Teknologi A, Fysik A, Psykologi C, Programmering C

Bioteknologi A og Idræt B

Vi er et lille, gymnasium og det betyder, at de fleste kender hinanden. Du kommer til at få venner på tværs af alle årgange. Vi holder fester og fredagscaféer og har en masse andre sociale aktiviteter, som vi håber du har lyst til at deltage i.

2 gange om ugen har du mulighed for at deltage i morgentræning. Du kan enten bruge tiden i din egen klub, eller du kan være med skolens morgentræning – fx svømning, tennis, løb, yoga, klatrehal – eller vi hygger i køkkenet med sund morgenmad.