Introduktion

Kommunikation/IT A og Samfundsfag B

Til dig der vil dyrke eSport samtidigt med, at du tager din studentereksamen. Du kommer til at udvikle dig inden for strategi, kommunikation og samarbejde. Vi arbejder med eSport som en holdsport og en sportsgren! Derfor kommer du også til at få viden om kost, motion, fysik og mental sundhed, så du kan præstere dit bedste i konkurrencer og under pres.

Åbent Hus d. 23. nov

Undervisningen foregår både praktisk og teoretisk i et seriøst læringsmiljø, hvor du udvikler en grundig forståelse for spilteknologien i mange forskellige sammenhænge. Du får værktøjer og kompetencer til at udvikle dig individuelt, men også til at blive en bedre holdspiller.

Der trænes eSport to gange ugentlig samt deltagelse i skoleturnering.

På eSport vil du få Kommunikation/IT A og Samfundsfag B som studieretningsfag.
Derudover skal du have de obligatoriske fag og en række valgfag, som toner din uddannelse yderligere.

Fakta

Uddannelsens varighed er 3 år. I de første 3 måneder går du i grundforløbet hvor du bliver præsenteret for mange af de fag du skal møde i gymnasietiden og du får en grundig introduktion til de forskellige studieretninger. Ved afslutningen af grundforløbet vælger du studieretning.

Obligatoriske fag:
Biologi C, Samfundsfag C, Kommunikation/ IT C, Idehistorie B, Engelsk B, Fysik B, Kemi B, Teknologi B, Matematik B, Dansk A, Teknikfag A

Valgfag:
Innovation C, Filosofi C, Idræt C, Tysk C, Biologi B, Kemi A, Matematik A, Engelsk A, Teknologi A, Fysik A, Psykologi C, Programmering C

Studieretningsfag:
Kommunikation/IT A og Samfundsfag B

Kold Tekniske Gymnasium er inde i en spændende periode præget af vækst igennem de sidste 3 år. På gymnasiet er der ca. 3-5 klasser pr. årgang og tilsammen er der ca. 225 elever fordelt ligeligt imellem piger og drenge.

Kold Tekniske Gymnasium er en del af Kold College, hvor der tilsammen går ca. 800 elever.

Lærere:
21 lektorer og 2 adjunkter

Rektor:
Thomas Asmus Pedersen

Studievejleder:
Sine Christensen

På Kold Tekniske Gymnasium vægter vi det sociale og studiemiljøet meget højt. Du vil som elev fra første dag mærke og opleve, hvordan lærerne og ældre elever på gymnasiet gør meget for, at du skal føle dig hjemme og tryg i hverdagen.

I løbet af året afholder vi mange sociale arrangementer, fester og fredagscafeer, hvor du har mulighed for at nyde masser af tid sammen med dine venner.

I løbet af de 3 år på gymnasiet får du mulighed for at komme med på faglige og sociale studieture i Danmark og i udlandet. Vi opfordre til at alle vores elever tager med på studieturene og gør opmærksom på at studieturen i 2.g er obligatoriske for alle vores elever.

På Kold College er du sammen med andre, som har præcis samme interesse i eSport som dig selv, hvilket skaber et dynamisk fællesskab. I løbet af de tre år vil du dyrke eSport om eftermiddagen, deltage i turneringer og bootcamps på skolen.

Når du vælger studieretningen eSport på Kold College, har du mulighed for at bo på skolehjemmet. Her bliver du indkvarteret på et dobbeltværelse med en medstuderende. Det koster 5000 kr/md, hvilket dækker kost og logi.