Mad & Oplevelser

Kok

Om uddannelsen
Sara, 23 år
Marck, 26 år

Trives du med at arbejde i et højt tempo i en branche, hvor der er fuldt drøn på? Hvor du har masser af muligheder for job både i restaurationsbranchen og inden for produktudvikling?

Som kok er det altafgørende, at du interesserer dig for mad. At du elsker at gøre din mad til en oplevelse for den, der skal spise maden, uanset om det er en betalende gæst i en restaurant eller en kollega i en virksomhed.

Min drøm er at lave mad på et hospice, da jeg rigtig gerne vil være med til at gøre en forskel for mennesker, som har brug for det. Og jeg synes ikke, at man kun kan gøre en forskel, når man er Falckredder.

- Sara, 23 år

Jeg glæder mig til at komme ud og opleve verden. Se hvordan tingene foregår i køkkener i andre lande. Jeg vil gerne udfordre mig selv og på et tidspunkt blive køkkenchef. Eller måske restaurantejer. Hvem ved?

- Marck, 26 år