En hurtig vej ud i virkeligheden

Du har allerede en gymnasial uddannelse? Og du overvejer måske at blive kok? Kold har oprettet en særlig udgave af gastronomuddannelsen til dig. En uddannelse, hvor du får merit for de fag, du allerede har bestået på dit gymnasiale forløb. Du kan derfor klare dig med 12 uger på grundforløbet, hvor andre skal have 20 uger.

Vi har sammensat et uddannelsesforløb, som er målrettet både dig og erhvervslivet, der har brug for faglærte med boglige kompetencer.

Uddannelsen er tilrettelagt således, at vi anerkender de studiekompetencer, du har fået på gymnasiet. På skolen arbejder du sammen med dine kammerater i grupper, hvor I løser tværfaglige opgaver. I en stor del af undervisningen vil der blive brugt videooplæg, så I har mulighed for at gå i gang med at løse opgaverne selv. Der vil dog altid være mulighed for at få en direkte eller elektronisk kontakt til en lærer.

Uddannelsen starter den 17. august 2020

Efter grundforløbsprøven starter du i praktik – en hurtig vej lige ud i virkeligheden, hvor der er fuld løn under uddannelsen. Den 16. januar 2024 kan du stå du med din færdige gastronomuddannelse, masser af spændende jobmuligheder i ind- og udland, masser af videreuddannelsesmuligheder og ingen studiegæld.

For yderligere information kontakt vejleder Mette Hollensted.