Mad & Oplevelser

Bager

Om uddannelsen
Linette, 20 år
Charlotte, 23 år

Bliver du glad, når du giver en lækker kage eller et godt stykke brød til andre? Produkter, du ser, de sætter pris på? Og er du nysgerrig på, hvordan du lærer at udføre forskellige faglige bage-teknikker og processer? Så bør du kigge nærmere på uddannelsen til bager.

Du bliver introduceret for alle former for kager og brød. Og så lægger vi stor vægt på, at du via cases dokumenterer dit arbejder og skaber dit eget opslagsværk med billeder og skrevne ord. Meget gerne kombineret med et socialt medie.

Jeg har valgt at blive bager, da jeg rigtig godt kan lide at lave kager. Og særligt hvis man får lov at arbejde med præcision og pynte pænt, så folk bliver ekstra glade. Det er jo ofte noget særligt, når folk skal have kage. Man forbinder det med noget rart, hvor man er sammen med mennesker og nyder kagen.

- Linette H. Uhrskov

Jeg nåede faktisk at læse to semestre på universitetet. Men jeg vågnede en morgen og spurgte mig selv - er det erhvervsøkonomi, som jeg har lyst til at arbejde med? Det havde jeg ikke lyst til. Det gik op for mig, at dét jeg havde lyst til, var at stå op hver dag og bage.

- Charlotte Erbe