Kold Tekniske Gymnasiums fem studieretninger gør dig til en del af undervisningen. Du vil blive inspireret til at lære nyt og selv have indflydelse på, hvad undervisningen skal indeholde. På skolen er vi stolte, når eleverne fortæller, at de synes, det er dejligt, at lærerne kigger på dem, mens de underviser. De fortæller også, at de både får ansvar og frihed, og at der er en god og åben stemning i timerne. Naturligvis har skolen sat rammerne, men det bliver dig, din klasse og dine lærere på Kold Tekniske Gymnasium, der gør undervisningen virkelig.

Start ved at vælge dine mest brændende interesser af disse fire:

I timerne river samspillet dig med, og du vil kunne mærke, at du udvikler dig personligt og fagligt, mens vi blander det kreative og fundamentale. På Kold Tekniske Gymnasium handler undervisningen meget om innovation: Hvordan kan vi gennemskue og forbedre dét, der allerede findes? Og vi går aktivt til værks, når vi studerer, researcher, eksperimenterer og fremlægger vores ideer, planer og resultater.

Hvad kan du blive?

Vil du blive klogere på, hvilke videregående uddannelser dit valg af gymnasial uddannelse giver adgang til. Prøv "Adgangskortet" på ug.dk.
 

”En god undervisning er ligesom en god fridag.
Den giver dig noget, som er værd at snakke om bagefter.
Her bliver timerne gjort spændende, og lærerne er engagerede.”
Emilie, 2.g.