Talentakademiet

Fyns gastronomiske talentakademi er for dig som vil udvikle og fordybe dig yderligere i dit fag både teoretisk og praktisk.

Hvordan foregår det?

Undervisningen er bygget op som en kombination af forelæsninger, virksomhedsbesøg, praktiske øvelse, teoretisk fordybelse samt gæstelærer som hver bidrager med deres spidskompetencer. Der vil i samarbejde med smag for livet blive mulighed for at udforske den naturvidenskabelige tilgang til din fagteori og praktiske discipliner for dit fag. Talentakademiet er også for dig som interesserer dig for fagkonkurrencer.

Kold College deltager i forskellige fagkonkurrencer i ind og udland, deltagerne til disse konkurrencer findes og udtages fra Fyns gastronomiske talentakademi.

Praktisk information

Undervisningstiden vil primært være mandage hver 3. uge fra kl. 15.00 – kl. 18.00. Det foregår på Kold College, Landbrugsvej 55 Odense.

Adgangskrav

Du skal have en uddannelsesaftale som enten Tjener, Kok, Smørrebrød og catering, Ernæringsassistent eller bager. Du skal være tilmeldt hovedforløbet på Kold College.

Tilmelding

Send din tilmelding på mail med oplysning om:

  • Dit navn
  • virksomhedens navn
  • din uddannelse
  • bekræftelse fra virksomheden på deltagelse

Mailen sendes til studiesekretær Betina Kladov Overby på beov@koldcollege.dk.