Talentakademiet

Fyns Gastronomiske Talentakademi er for dig, der vil udvikle og fordybe dig yderligere i dit fag – både teoretisk og praktisk.

Hvordan foregår det?

Undervisningen er bygget op som en kombination af forelæsninger, virksomhedsbesøg, praktiske øvelse, teoretisk fordybelse samt besøg af gæstelærer, der hver bidrager med deres spidskompetencer. Der vil i samarbejde med Smag for Livet være mulighed for at udforske den naturvidenskabelige tilgang til din fagteori og praktiske discipliner for dit fag. Talentakademiet er også for dig, der interesserer dig for fagkonkurrencer.

Kold deltager i forskellige fagkonkurrencer i ind og udland. Deltagerne til disse konkurrencer findes og udtages fra Fyns Gastronomiske Talentakademi.

Praktisk information

Undervisningstiden vil primært finde sted mandage hver 3. uge fra kl. 15.00 – kl. 18.00. Det foregår på Kold, Landbrugsvej 55, Odense.

Adgangskrav

Du skal have en uddannelsesaftale som enten Tjener, Kok, Smørrebrød & Catering, Ernæringsassistent eller Bager. Du skal være tilmeldt hovedforløbet på Kold Mad & Oplevelser.

Tilmelding

Send din tilmelding på mail med oplysning om:

  • Dit navn
  • virksomhedens navn
  • din uddannelse
  • bekræftelse fra virksomheden på deltagelse

Mailen sendes til studiesekretær Betina Kladov Overby på beov@koldcollege.dk.