Hvis du har en transporttid til skolen på mere end fem kvarter, eller er du mejerielev, er der mulighed for at bo på Kold Colleges skolehjem. Her giver vi dig rammerne for både at kunne være og lære.

Skolehjemmet ligger i to adskilte bygninger lige ved siden af skolen, kun fire kilometer fra Odense centrum, hvor der er masser af fritidsmuligheder.

Her vil vi gerne have dig til at føle dig hjemme og godt til rette. Derfor er skolehjemmet hyggeligt og fyldt med god karma – men den gode stemning kræver også noget af dig, som bor her.

Du kan være med til mange gode, spændende, udfordrende og lærerige aktiviteter, som gør, at du også får noget med dig herfra, når du er færdig.
Vi vil gerne inspirere dig til gode vaner i det gode liv, og vi hjælper dig gerne, hvis vi kan. Vi laver filmaftener i vores biograf, gå- og løbeture i området, massage- og yogatimer i kælderen, fastelavnsfester, lektiehjælp og meget mere.

Du spiser alle måltider i kantinen på Kold College sammen med dine medstuderende på skolehjemmet, og der kommer altid et godt kammeratskab ud af at være sammen om en fælles interesse. Du betaler selv både maden og opholdet, mens du er her, med mindre du er under 18 år, men på nogle uddannelser er det arbejdsgiveren, der betaler.

Vil du have mere at vide om, hvordan du kan flytte ind i den gode energi?
Kontakt skolehjemsleder Flemming Moestrup på 2142 2092 eller flmo@koldcollege.dk, eller tag en snak med en studievejleder.