Kold College er et spændende sted at komme hver dag. Vi er en skole for alle, der interesserer sig for fødevarer, jordbrug, oplevelser, videnskab og teknologi. Uanset om du vælger HTX gymnasium, EUD eller EUX vil du mærke suset fra verden udenfor.

Skolen ligger i Odense. Dine timer på Kold College vil foregå i et klasselokale, men nogle kan også være i helt andre typer rum. Du vil træne din faglige kunnen i det nye, lækre kokkekøkken, på høstarbejde i marken eller gå videnskabeligt og teknisk til værks ved at opfinde nye ting, der kan hjælpe verden med sultkatastrofer. Du vil finde ud af, at tingene ikke kommer af sig selv, men kræver din indsats og opmærksomhed. Hos os skal du ikke bare lære, du skal også være.

Du vil mærke, hvordan vores studieretninger, timer og undervisere selv er en del af faget og udviklingen. Du vil opdage de store krav, der bliver stillet til din viden, din kunnen og din indsats livet igennem. Du vil blive tændt, når du opdager, hvor sjovt det er at blive klogere, mens vi udforsker verden sammen.

Hvis du vil vide mere om den spændende og varierede skoledag, du kan få hos os, eller hvordan og hvor du kan starte, er vejlederne altid klar til at tage en snak.

Slip dig løs