På Kold understøtter vi bæredygtig udvikling.

Vi udbyder uddannelser i spektret ” fra Jord til Bord”, og Kolds uddannelser er ansvarlige uddannelser, når vi taler bæredygtig udvikling.

I 2019 sætter vi for alvor fokus på energioptimering – herunder solceller, automatisk lysslukning og klimavenlige generatorer.

Foruden at Kold kan undervise i bæredygtighed, i at undgå madspild med videre, lever vi også i hverdagen med det bæredygtige Mindset.

Ost og smør der produceres i træningsmejeriet bruges i kantinen. Brødet bagt af bagereleverne bruges i kantinen og serveres for Kollegiets elever. Maden lavet af vores kokkeelever, bruges i kantinen, hvis der er rester.

Vi opsamler regnvandet i væksthusene til genanvendelse – også i vores Øko-Haver. Vi genbruger potterne i væksthusene. Vi producerer planter til grønne tage, og vi husker at genbruge kaffegrumset til svampeproduktionen.

Vi har specielt sat fokus på mål 12 om Ansvarligt forbrug og produktion og specielt fokus på mål 15 om ”Livet på land”.

Såvel Kold Mejeri, Kold Jordbrug og Natur, Kold Mad og Oplevelser, Kold Kurser men også Kold Tekniske Gymnasium understøtter de nævnte mål.