På Kold College dyrker 135 kollegaer og 1100 årselever hver dag muligheden for at få det bedste ud af dém, de er. I tæt samspil med erhvervslivet er vi med til at forme Danmarks kommende fagfolk, videnskabsfolk og eksperter – og efteruddanne eksisterende fagfolk på vores kurser.

Der er en særlig energi på skolen, da erhvervsuddannelser inden for jordbrug og levnedsmiddel samt Teknisk Gymnasium eksisterer side om side. Det giver både skolen og undervisningen et helt unikt liv.

Vi uddanner blandt andet kokke, tjenere, bagere, mejerister, landmænd, gartnere og dyrepassere. Alle erhvervsuddannelser udbydes som EUX (undtagen mejerist) med adgangsret til videregående uddannelser.

På Kold Tekniske Gymnasium begejstres eleverne for naturvidenskaben, teknikken og den gode idé, så de kan berige verden med nye sammenhænge som videnskabsfolk eller andre interesserede vidensmedarbejdere. De unge vælger at dykke ned i en af vores fire spændende studieretninger - Sundhed & idræt, eSport, Design og Science.