Holdstart:

19/11 2020

Varighed:

2 dage

Pris:

252,00 - 1.383,00 DKK

Har du spørgsmål

48875 – Vinoplevelser 2

Målgruppe:

Medarbejdere der arbejder med servicering, modtagelse og betjening af gæster i forbindelse med ophold og/eller overnatning samt tryghed/sikkerhed i forbindelse hermed.

Mål:

  • Du kan vejlede gæster om valg af vin på baggrund af viden om vindyrkning, vintyper, fremstillingsmetoder og sensorisk.
  • Du kan sammensætte menuer med hensyntagen til specielle ønsker og sætte vine dertil.
  • Du kan planlægge menuer ud fra et givent koncept og gastronomisk speciale og vælge vine under hensyntagen til råvarer, gastronomiske produktionsmetoder og kultur/traditioner.
  • Du kan vejlede gæster ud fra deres kulturelle baggrund samt spise- og drikkevaner.
  • Du kan sammensætte menuer med drikkevarer ud fra viden om vinens smag i sig selv og i samspil med mad.

Varighed:

2 dage

OBS: For at blive optaget, skal deltagere med dansk som andetsprog have opnået et sprogniveau, så de er i stand til at følge undervisningen på dansk i tale, forståelse og skrivning.

Bedømmelse:

Der indgår en centralt stillet prøve i afslutningen af kurset. Kold Kurser udsteder et AMU-bevis ved beståelse af den afsluttende test.