Holdstart:

30/11 2020

Varighed:

2 dage

Pris:

252,00 - 1.437,00 DKK

Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 2

48818 – Tilberedning af det varme og kolde køkken – trin 2

Målgruppe:

Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Mål:

  • Du kan:
  • Anvende viden om egen smagssans og de fem grundsmage i planlægning af retter til restaurant, kantine og catering.
  • Nytænke klassiske/typiske retter og komponere nye garniturer, så det æstetiske udtryk stemmer overens med et givent koncept.
  • Vurdere rettens/menuens kvalitet ud fra bæredygtige principper.
  • Anvende sensoriske redskaber til at udvikle og forfine hele måltidsoplevelsen.
  • Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.
  • Kompetencerne opnås inden for én af nedenstående kategorier: ________ Varme og lune retter, herunder anretninger ________ Smørrebrød, kanapéer og sliders ________ Salater, sandwich, saucer og dressinger.

Varighed:

2 dage

OBS: For at blive optaget, skal deltagere med dansk som andetsprog have opnået et sprogniveau, så de er i stand til at følge undervisningen på dansk i tale, forståelse og skrivning.

Bedømmelse:

Der indgår en centralt stillet prøve i afslutningen af kurset. Kold Kurser udsteder et AMU-bevis ved beståelse af den afsluttende test.