Holdstart:

17/11 2020

Varighed:

2 dage

Pris:

252,00 - 1.437,00 DKK

Pris

Pris: 252,00 - 1.437,00 DKK

Varighed

2 dage

Tilberedning af det varme og kolde køkken (trin 1)

Mål:

Du kan:- Klargøre og fremstille de mest forekommende og klassiske/typiske retter til restaurant, kantine og catering. – Tilsmage retter ud fra viden om de fem grundsmage og vurdere madens sensoriske kvalitet. – Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

OBS: For at blive optaget, skal deltagere med dansk som andetsprog have opnået et sprogniveau, så de er i stand til at følge undervisningen på dansk i tale, forståelse og skrivning.

Bedømmelse:

Der indgår en centralt stillet prøve i afslutningen af kurset. Kold Kurser udsteder et AMU-bevis ved beståelse af den afsluttende test.