Holdstart:

10/10 2022

Varighed:

2 dage

Pris:

256,00 - 1.463,40 DKK

Smørrebrødskøkken - trin 2

48829 – Smørrebrødskøkken – trin 2

Målgruppe:

Faglærte gastronomer eller tilsvarende, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Mål:

  • Du kan med udgangspunkt i det moderne smørrebrødskøkken:
  • Fremstille smørrebrød i ny fortolkning ud fra viden om smørrebrødets betydning for den danske madkultur.
  • Arbejde med tilberedningsmetoder, emner og sæsonaktuelle råvarer på en ny måde.
  • Fremstille smørrebrød, pålæg, garniture og pynt på nye måder.
  • Sammensætte et smørrebrødskort ud fra et givent sortiment og koncept.
  • Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Varighed:

2 dage

OBS: For at blive optaget, skal deltagere med dansk som andetsprog have opnået et sprogniveau, så de er i stand til at følge undervisningen på dansk i tale, forståelse og skrivning.

Bedømmelse:

Der indgår en centralt stillet prøve i afslutningen af kurset. Kold Kurser udsteder et AMU-bevis ved beståelse af den afsluttende test.