Holdstart:

14/09 2022

Varighed:

2 dage

Pris:

256,00 - 1.463,40 DKK

Smørrebrødskøkken - trin 1

48828 – Smørrebrødskøkken – trin 1

Målgruppe:

Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Mål:

  • Du kan med udgangspunkt i det klassiske danske smørrebrødskøkken:
  • Fremstille forskellige typer klassisk smørrebrød.
  • Arbejde med kolde og lune anretninger.
  • Arbejder med salater, garniture og pynt.
  • Arbejde med variationer ud fra viden om danske råvarer, råvaresammensætning, smag, konsistens og farver.
  • Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Varighed:

2 dage

OBS: For at blive optaget, skal deltagere med dansk som andetsprog have opnået et sprogniveau, så de er i stand til at følge undervisningen på dansk i tale, forståelse og skrivning.

Bedømmelse:

Der indgår en centralt stillet prøve i afslutningen af kurset. Kold Kurser udsteder et AMU-bevis ved beståelse af den afsluttende test.