Holdstart:

20/09 2021

Varighed:

3 dage

Pris:

378,00 - 1.974,20 DKK

Servering og service i restauranten

48873 – Servering og service i restauranten

Målgruppe:

Medarbejdere der arbejder med servicering, modtagelse og betjening af gæster i forbindelse med ophold og/eller overnatning samt tryghed/sikkerhed i forbindelse hermed.

Mål:

  • Du kan forestå opdækning i a la carte restauranten og kan bestille kreative dekorationer med evt. blomster/frugt/grønt passende til sæson.
  • Du kan yde service af hø kvalitet i forbindelse med servering.
  • Du kan stå for opdækning og afrydning af borde.
  • Du kan servere a la carte-retter.
  • Du kan servere morgenmad og brunch.
  • Du kan flambere, tranchere, filetere og anrette tallerkener fra stikbord samt udføre miks af salater og dressinger.
  • Du kan prissætte menu og vine samt lave opgørelse og afregning af den daglige omsætning.

Varighed:

3 dage

OBS: For at blive optaget, skal deltagere med dansk som andetsprog have opnået et sprogniveau, så de er i stand til at følge undervisningen på dansk i tale, forståelse og skrivning.

Bedømmelse:

Der indgår en centralt stillet prøve i afslutningen af kurset. Kold Kurser udsteder et AMU-bevis ved beståelse af den afsluttende test.