Holdstart:

23/11 2020

Varighed:

3 dage

Pris:

378,00 - 1.960,00 DKK

Servering af vin

42912 – Servering af vin

Målgruppe:

Uddannelsen henvender sig primært til den ufaglærte tjener på restauranter, hoteller, kroer, herregårde og slotte m.fl., som udbyder og udskænker vine.

Mål:

  • Deltageren kan åbne og servere vine korrekt.
  • Deltageren kan gæstebetjene om valg af vine til bestemte retter samt om vinens sensoriske karakteristika.
  • Deltageren kan gæsteforklare om vinens fremstilling og historie sammenholdt med vinetiketter samt vinlove.

Varighed:

3,0 dage

OBS: For at blive optaget, skal deltagere med dansk som andetsprog have opnået et sprogniveau, så de er i stand til at følge undervisningen på dansk i tale, forståelse og skrivning.

Bedømmelse:

Der indgår en centralt stillet prøve i afslutningen af kurset. Kold Kurser udsteder et AMU-bevis ved beståelse af den afsluttende test.