Holdstart:

14/12 2020

Varighed:

3 dage

Pris:

378,00 - 1.960,00 DKK

Menuvejledning ved gæstebetjening

43734 – Menuvejledning ved gæstebetjening

Målgruppe:

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig primært mod ikke-faglærte medarbejdere, som er beskæftiget med gæstebetjening og menuvejledning inden for hotel- og restaurantvirksomhed.

Mål:

  • Med viden om sensorik og de mest anvendte tilberedningsmetoder og sæsonaktuelle råvarer kan deltageren sammensætte menuer ud fra virksomhedens sortiment.
  • Deltageren kan tage hensyn til anledning, sundhed, diæter, kultur og religion ved sammensætning af menuer.
  • Deltageren kan gæstebetjene ved menuvalg og anvende viden om smag og tilberedning af alle retter på menuen ved gæsteforklaring.
  • Deltageren kan vejlede og betjene gæsten i valget af velegnede drikkevarer ved servering af alle dagens forskellige anretninger og måltider.
  • Deltageren kan modtage og afgive ordre på bestillinger.

Varighed:

3,0 dage

OBS: For at blive optaget, skal deltagere med dansk som andetsprog have opnået et sprogniveau, så de er i stand til at følge undervisningen på dansk i tale, forståelse og skrivning.