Holdstart:

14/04 2020

Varighed:

2 dage

Pris:

252,00 - 1.200,60 DKK

Pris

Pris: 252,00 - 1.200,60 DKK

Varighed

2 dage

Ved spørgsmål kontakt Vibeke Vesterskov Nielsen – tlf. 65 45 20 04.

Kursets varighed er 2 dage og disse to dage kan vælges indenfor den angive periode. Dette gøres ved tilmeldingen på www.efteruddannelse.dk

Menusammensætning

Du kan: – Sammensætte menuer under hensyn til sæson og sortiment, tilberedning og pris samt næringsmæssigt indhold. – Tilpasse menuer ud fra gæsters ønsker og behov. – Udvikle menuer med udgangspunkt i at give gæsterne en gastronomisk helhedsoplevelse. – Medvirke ved udarbejdelse af digitalt menukort.Kurset gennemføres som: Menusammensætning på dansk

Der afsluttes med prøve i faget.