Holdstart:

02/12 2020

Varighed:

2 dage

Pris:

252,00 - 1.437,00 DKK

Menusammensætning

48842 – Menusammensætning

Målgruppe:

Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Mål:

  • Du kan:
  • Sammensætte menuer under hensyn til sæson og sortiment, tilberedning og pris samt næringsmæssigt indhold.
  • Tilpasse menuer ud fra gæsters ønsker og behov.
  • Udvikle menuer med udgangspunkt i at give gæsterne en gastronomisk helhedsoplevelse.
  • Medvirke ved udarbejdelse af digitalt menukort.
  • Kurset gennemføres som: ________ Menusammensætning på dansk________ Menusammensætning på engelsk

Varighed:

2 dage

OBS: For at blive optaget, skal deltagere med dansk som andetsprog have opnået et sprogniveau, så de er i stand til at følge undervisningen på dansk i tale, forståelse og skrivning.

Bedømmelse:

Der indgår en centralt stillet prøve i afslutningen af kurset. Kold Kurser udsteder et AMU-bevis ved beståelse af den afsluttende test.