Holdstart:

19/01 2021

Varighed:

15 dage

Pris:

2.324,00 - 9.297,00 DKK

Din lederuddannelse

Du får en grundlæggende lederuddannelse samt LEAN, personalejura og en introduktion til økonomi. Hele uddannelsen sætter ledelse af et køkken, en restaurant eller en reception i centrum og kobler ledelsesteorier med praktiske eksempler fra branchen.

Uanset om du arbejder som restaurantchef, køkkenchef, receptionschef, souschef eller har et ønske om at blive leder, vil du med denne grundlæggende lederuddannelse få praksisnære ledelsesværktøjer, som du umiddelbart kan anvende i dit job.

Indhold

Lederuddannelsen varer 15 dage, og er fordelt på 6 moduler, som gennemføres over 3 måneder. På uddannelsen veksler vores undervisere mellem korte teoretiske oplæg, cases og praksisnære opgaver med udgangspunkt i eksempler fra din dagligdag. Mellem modulerne arbejder du med en udfordring fra din egen hverdag, så du på denne måde får bygget bro mellem teori og praksis.

Modul 1: Kommunikation i ledelse og lean-opstart (2 + 1 dage)

Modul 2: Ledelse og samarbejde (3 dage)

Modul 3: Situationsbestemt ledelse (2 dage)

Modul 4: Økonomistyring i handelsvirksomheden (2 dage)

Modul 5: Lean og personalejura (1 + 1 dag)

Modul 6: Konflikthåndtering og svære samtaler (1 + 2 dage)

Uddannelsen afholdes som et samarbejde mellem Kold College og Tietgen KompetenceCenter.

19.01.2021 20.01.2021 Kommunikation som ledelsesværktøj
21.01.2021 21.01.2021 LEAN i administrative funktioner
01.02.2021 03.02.2021 Ledelse og samarbejde
11.02.2021 12.02.2021 Situationsbestemt ledelse
24.02.2021 25.02.2021 Økonomisk styring i virksomheden
10.03.2021 10.03.2021 5S optimering i administrationen
11.03.2021 11.03.2021 Håndtering af personalejuridiske opgaver
24.03.2021 24.03.2021 Konflikthåndtering
25.03.2021 26.03.2021 De svære samtaler

Prisen er 2.324,00 i AMU-målgruppen og 9.296,25 for deltagere med videregående uddannelse (2020-priser)

Hvem kan deltage? 

Nyudnævnte og kommende ledere eller erfarne ledere, der har brug for nye input, eller som ønsker et brush-up kursus. Lederuddannelsen er lavet specielt til dig, som er restaurantchef, køkkenchef, receptionschef, souschef eller tilsvarende inden for hotel- og restaurationsbranchen.

Information og tilmelding:

Ved spørgsmål om tilmelding kan du kontakte kursussekretær Vibeke V. Nielsen på tlf. 65 45 20 04 eller vvni@tietgen.dk

Tilmeld dig direkte på www.efteruddannelse.dk brug kviknummeret 461415911689 til at fremsøge kurset.

Den Grundlæggende Lederuddannelse gennemføres i et samarbejde mellem Tietgen Kompetencecenter og Kold College og består af følgende AMU-uddannelsen:

40370 Lean i administrative funktioner
45389 Konflikthåndtering for salgsmedarbejderen
40388 De svære samtaler – procedurer og værktøjer
40371 Optimering ved 5S af den administrative funktion
47755 Anvendelse af situationsbestemt ledelse
47753 Ledelse og samarbejde
47751 Kommunikation som ledelsesværktøj
47196 Økonomisk styring i handelsvirksomheden
40406 Praktisk håndtering af personalejuridiske opgaver

 

Pris

Pris: 2.324,00 - 9.297,00 DKK

Varighed

15 dage