Holdstart:

25/11 2020

Varighed:

3 dage

Pris:

378,00 - 2.040,00 DKK

Fremstilling af desserter og festkager

49434 – Fremstilling af desserter og festkager

Målgruppe:

Kurset retter sig mod medarbejdere, der arbejder professionelt med fremstilling af desserter og festkager.

Mål:

  • Du kan:
  • Fremstille og produktudvikle et udvalg af desserter og festkager.
  • Dekorere desserter og anvende køle- og fryseteknikker i forhold til holdbarheden.
  • Kvalitetsvurdere råvarer og færdige desserter samt prissætte dem.
  • Planlægge og fremstille et udvalg af festkager: Bryllups- etage-, fromage- og lagkager.
  • Portionsberegne og smagssammensætte festkagerne
  • Dekorere og opsætte festkager til receptioner, dessertbuffet og vinduesdekoration.
  • Kvalitetsvurdere råvarer og produkter samt prissætte dem.

Varighed:

3 dage.

OBS: For at blive optaget, skal deltagere med dansk som andetsprog have opnået et sprogniveau, så de er i stand til at følge undervisningen på dansk i tale, forståelse og skrivning.

Bedømmelse:

Der indgår en centralt stillet prøve i afslutningen af kurset. Kold Kurser udsteder et AMU-bevis ved beståelse af den afsluttende test.