Holdstart:

14/06 2021

Varighed:

2 dage

Pris:

252,00 - 1.446,00 DKK

Chokoladefremstilling til professionel brug

46930 – Chokoladefremstilling til professionel brug

Målgruppe:

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød, kage, dessert, chokolade og konfekture.

Mål:

  • Deltageren kan fremstille forskellige typer af konfekt på basis af viden om chokoladetyper og råvarer ved fremstilling af chokolade til salg.
  • Deltageren kan temperere chokolade, støbe og dyppe konfekt samt koge fyldmasse.
  • Deltageren kan kvalitetsvurdere råvarer og færdigprodukter samt efterleve gældende hygiejneregler.

Varighed:

2 dage.

Kurset afsluttes med en prøve.

OBS: For at blive optaget, skal deltagere med dansk som andetsprog have opnået et sprogniveau, så de er i stand til at følge undervisningen på dansk i tale, forståelse og skrivning.