Holdstart:

30/04 2019

Varighed:

2 dage

Pris:

248,00 - 1.424,00 DKK

Beskrivelse

Chokolade som blikfang og salgsobjekt

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød, kage, dessert, chokolade og konfekture.

Indhold

Deltageren kan udvikle og fremstille chokoladeskulpturer ud fra grundlæggende viden om chokoladens forskellige krystalliseringsformer og arbejdsteknikker. Deltageren kan fremstille støbninger til påskeæg og andre skaller samt dekorere æg med chokolade- og marcipanpynt. Deltageren kan fremstille og farve konfekt, plader og bånd af chokolade til anvendelse i og præsentation af chokoladeskulpturer. Deltageren kan opsætte chokoladeskulpturer med konfekt, der er fremstillet på basis af håndværk og design, og som kan anvendes som blikfang og display i butikkens vindue, på en kagebuffet eller i hotelreceptionen.

Vi anbefaler, at du har gennemført “Chokoladefremstilling til professionelt brug” og “Smagsudvikling og salg af chokolade”, inden du tilmelder dig dette kursus.

Pris

Pris: 248,00 - 1.424,00 DKK

Varighed

2 dage