Holdstart:

29/04 2020

Varighed:

3 dage

Pris:

378,00 - 1.685,90 DKK

Pris

Pris: 378,00 - 1.685,90 DKK

Varighed

3 dage

Ved spørgsmål kontakt Vibeke Vesterskov Nielsen – 65 45 20 04

Kursets varighed er 3 dage og disse dage kan vælges indenfor den angive periode. Dette gøres ved tilmeldingen på www.efteruddannelse.dk

Bæredygtighed i storkøkkener

Du kan planlægge en madproduktion ud fra viden om bæredygtighed, økologi og lokale råvarer.
Du kan endvidere forholde dig til anvendelsen af globale råvarer samt beregne ressourceforbrug på vand, strøm og madspild ved produktion af måltider.

Indhold

Igennem tekst og videoer vil du få viden om bæredygtighed og klimaaftryk af forskellige råvarer.

Du vil arbejde med dilemmaet om anvendelse af økologiske vs. konventionelle råvarer ud fra sensorisk kvalitet.

Du vil også arbejde med modeller, der kan hjælpe til beregning af resurseforbrug og madspild.

Udbytte

Når du er færdig kan du:

  • beskrive produktion ud fra en bæredygtig process
  • forklare fordele og ulemper ved anvendelse af økologiske produkter
  • forklare fordele og ulemper ved anvendelse af lokale råvarer.