Holdstart:

26/11 2020

Varighed:

2 dage

Pris:

252,00 - 1.437,00 DKK

Pris

Pris: 252,00 - 1.437,00 DKK

Varighed

2 dage

Bæredygtig madfremstilling

Mål:

Du kan planlægge bæredygtig køkkenproduktion i relation til miljø og ressourceforbrug samt sæsonvarer. Du kan arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne i relation til målet. Du kan minimere køkkenets madspild ved at:- Udnytte råvarer optimalt i klargøring og tilberedning. – Beregne passende portionsstørrelser.- Foretage hensigtsmæssige indkøb. – Genanvende køkkenets overproduktion effektivt.- Lade overskud indgå i et forrådslager.

OBS: For at blive optaget, skal deltagere med dansk som andetsprog have opnået et sprogniveau, så de er i stand til at følge undervisningen på dansk i tale, forståelse og skrivning.

Bedømmelse:

Der indgår en centralt stillet prøve i afslutningen af kurset. Kold Kurser udsteder et AMU-bevis ved beståelse af den afsluttende test.