Kold Kollegiet

Hvis du har en transporttid til skolen på mere end fem kvarter, eller er du mejerielev, er der mulighed for at bo på Kold Kollegiet. Her giver vi dig rammerne for både at kunne være og lære.

Kold Kollegiet ligger i to adskilte bygninger lige ved siden af skolen, kun fire kilometer fra Odense centrum, hvor der er masser af fritidsmuligheder.

Her vil vi gerne have dig til at føle dig hjemme og godt til rette. Derfor er kollegiet hyggeligt og fyldt med god karma – men den gode stemning kræver også noget af dig, som bor her.

Du kan være med til mange spændende, udfordrende og lærerige aktiviteter, som gør, at du også får noget med dig herfra, når du er færdig.

Vi vil gerne inspirere dig til gode vaner i det gode liv. Vi dyrker sport, laver filmaftener i vores biograf, massage- og yogatimer i kælderen, fastelavnsfester, lektiehjælp og meget mere.

Fakta

– Alle EUD-elever, som er optaget på Kold med minimum 5 kvarter transporttid er berettiget til en plads.
– Elever, der er optaget på Kold Tekniske Gymnasiums eSportlinje.
– Desuden kan der ved ledig kapacitet ske udlejning til dagskursister ved henvendelse til Kold Elevadministration, Marianne Broe.
– Kursister, der deltager i udbudte kurser på Kold.

EUD-elever bliver som udgangspunkt indkvarteret på dobbeltværelse med elev fra samme uddannelsesretning. desuden forsøger vi at tage hensyn til alder ved indkvartering. Eleven/gæsten kvitterer ved ankomst for modtagelse af nøglekort/studiekort samt Kold Kollegiets leveregler.

Som EUD-elev skal du medbringe topmadras 200 x 90 cm, dyne og pude samt linned. Dertil kommer arbejdstøj samt privat beklædning.
Er du optaget som kursist vil værelset være opredt inkl. Håndklæder.

Du spiser alle måltider i kantinen på Kold sammen med dine medstuderende på skolehjemmet, og der kommer altid et godt kammeratskab ud af at være sammen om en fælles interesse. Du betaler selv både maden og opholdet, mens du er her, med mindre du er under 18 år, men på nogle uddannelser er det arbejdsgiveren, der betaler.

Find svar på dine spørgsmål og læs mere om de regler, som du skal efterleve, når du bor på Kold Kollegiet. Se FAQ og husregler