Dato:

05/08 2019

Varighed:

3 dage

Pris:

299,00 DKK

Er du glad for mad? Og nysgerrig i køkkenet? I din sommerferie kan du nu gå på opdagelse i gastronomiens verden og undersøge smagens hemmeligheder i køkkenet, bageriet og laboratoriet.

Er du mellem 10 og 14 år kan du få skærpet smagssansen i faglokalerne på Kold College og pirret nysgerrigheden i gastrolaboratoriet hos Smag for Livet. De dygtigste kokke, bagere og smagsforskere er klar til at modtage dig til Danmarks første gastrocamp med smagen i centrum.

Campen foregår i dagene 5.-7. august, hver dag fra kl. 9.00 til 15.00 og er for både nysgerrige nørder og nybegyndere. Kommer du med, kan du udforske disse emner:

  • SMAG EFTER BEHAG: Hvorfor smager maden, som den gør, og hvordan kan du få det til at smage, som du bedst kan lide det?
  • BOLLER DER HOLDER: Hvad sker der, når dejen hæver, og hvad skal der til, for at brødet bliver sprødt, luftigt og lækkert?
  • KOK AMOK: Hvad er smagsforskellen, når du snitter, skærer eller slicer? Og hvad betyder tilberedning, farve og anretning i forhold til madoplevelsen?

Afslutningsvis må professor i gastrofysik Ole G. Mouritsen og familien smage med på alt det, du har lavet og lært.

Pris: 299 kr. inkl. frokost og snacks. Prisen dækker forplejning og råvarer.

Tilmeld dig senest d. 24/6.

Campen er støttet af Smag for Livet.