Introduktion

Til dig der vil dyrke eSport samtidigt med, at du tager din studentereksamen. Du kommer til at udvikle dig inden for strategi, kommunikation og samarbejde. Vi arbejder med eSport som en holdsport og en sportsgren! Derfor kommer du også til at få viden om kost og motion, fysik og mental sundhed, så du kan præstere dit bedste i konkurrencer og under pres.

Kom til Infoaften den 8. januar kl. 19-21.
Læs mere her

Undervisningen foregår både praktisk og teoretisk i et seriøst læringsmiljø, hvor du udvikler en grundig forståelse for spilteknologien i mange forskellige sammenhænge. Du får værktøjer og kompetencer til at udvikle dig individuelt, men også til at blive en bedre samarbejdspartner.

Der trænes eSport to gange ugentlig samt deltagelse i skoleturnering.

På eport vil du få Kom/IT A og Samfundsfag B som studieretningsfag.
Udover det skal du have de obligatoriske fag på Teknisk Gymnasium og får også mulighed for valgfag, som toner din uddannelse yderligere.

Fakta

Det taqer 3 år at gennemføre en HTX.

Der går omkring 180 elever på Kold Tekniske Gymnasium. Der er lige mange drenge og piger.

Biologi C, Samfundsfag C, Kommunikation/ IT C, Idehistorie B, Engelsk B, Fysik B, Kemi B, Teknologi B, Matematik B, Dansk A, Teknikfag A

Innovation C, Filosofi C, Idræt C, Tysk C, Biologi B, Kemi A, Matematik A, Engelsk A, Teknologi A, Fysik A, Psykologi C, Programmering C

Kommunikation/IT A og Samfundsfag B

På Kold College er du sammen med andre, som har præcis samme interesse i eSport som dig selv, hvilket skaber et dynamisk fællesskab. I løbet af de tre år vil du dyrke eSport om eftermiddagen, deltage i turneringer og bootcamps på skolen.

Når du vælger studieretningen eSport på Kold College, har du mulighed for at bo på skolehjemmet. Her bliver du indkvarteret på et dobbeltværelse med en medstuderende. Det koster 5000 kr/md, hvilket dækker kost og logi.