Få teksten læst højtPrint

Skolehjem


Har du som elev mere end fem kvarters transport med offentlige transportmidler til en skole der udbyder din uddannelse, kan vi tilbyde dig at bo på skolehjemmet. Skolehjemmet ligger på Landbrugsvej lige ved siden af Kold Colleges hovedafdeling.

Du skal som udgangspunkt selv betale for kost og logi på skolehjemmet. Du kan dog bo og spise gratis, hvis du er under 18 år og endnu ikke har indgået uddannelsesaftale med en virksomhed. Det gælder også, hvis du er over 18 og har forsørgerpligt for børn. For nogle uddannelser gælder, at opholdet på skolehjemmet betales af arbejdsgiveren, såfremt du har en uddannelsesaftale. Er du landbrugselev, er du berettiget til at bo på skolehjemmet uanset transporttid mellem skole og hjem.

Under menuen skolehjem, som du finder til venstre, kan du læse mere om livet på skolehjemmet. Er du interesseret i yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte skolehjemslederen på tlf. 21 42 20 92 eller 63 13 20 43.

Rammerne
Skolehjemmet tilbyder gode værelser i grønne omgivelser, tæt ved Odense centrum, med adgang til sportshal, fodboldbane, motionsrum, underholdningsaktiviteter og kiosk. Skolehjemmet har 49 dobbeltværelser og 20 enkeltværelser, alle med eget bad og toilet. Værelserne er lyse, rummelige og møbleret med moderne møbler.

Der er tilknyttet en skolehjemsleder og et team af skolehjemsassistenter til skolehjemmet. Vi anbefaler at du tager sportstøj med - både til udendørs og indendørs brug - for hver uge kan du deltage i en lang række fritidsaktiviteter med fysisk bevægelse. Du kan altid kontakte leder eller assistenter, hvis du har brug for hjælp eller assistance. Vi samarbejder altid med beboerne om at sikre et godt og trygt miljø for alle på skolehjemmet.


Der er god plads - både til at læse lektier, hygge sig og have venner på besøg.

 

At bo på skolehjemmet
Skolens kantine er placeret lige over for skolehjemmet, og her serveres alle måltider. Du er selv med til at lægge menuen gennem elevernes kostudvalg. Eleverne på skolehjemmet vælger deres eget beboerråd, som planlægger og gennemfører sociale aktiviteter som fx sport, fester, underholdning og meget mere. 

Det får du:

  • 4 kilometer til Odense centrum, hvor der er masser af fritidsmuligheder
  • Forskellige sportsarrangementer på skolen og adgang til sportshal, fodbold- og multibane
  • Motionsrum
  • Dart, bordtennis, fodboldspil, skak, pool og andre spil
  • Trådløs adgang til internettet i fællesområder
  • TV-rum med storskærm og mulighed for tilslutning af spillekonsoller.
     

Hele skolens område er røgfrit og det gælder også for skolehjemmet - både ude og inde.

Uddannelsessted:
Landbrugsvej 55
5260 Odense S

Find vej...

Kold College | Landbrugsvej 55 | 5260 Odense S | Tlf 63132043 | Fax 63132044 | koldcollege@koldcollege.dk